LOEFFEN TUIN & INTERIEUR DECORATIES
Bloemen & Planten
Interieur & decoraties
Oud-Hollandse
snoepwinkel
Carnavals- &
feestartikelen

Over ons

Loeffen Tuin & Interieur Decoraties is gestart in 1994 en gevestigd in een voormalige carrosseriebedrijf aan de Heumenseweg 28 te Wijchen (Alverna). Onze winkel heeft een oppervlakte van 1200m² (inclusief opslaggedeelte).

Wendy en Geert-Jan LoeffenWendy en Geert-Jan Loeffen

Geschiedenis

We zijn begonnen met sierhekwerken, metaalbewerking en iets later met de verkoop van betonen (tuin)beelden en ornamenten. Nadat Geert-jan Loeffen het vakdiploma bloembinder heeft behaald zijn we ook verse bloemen en planten gaan verkopen. Tegelijkertijd zijn we onze collectie gaan uitbreiden met tuin- en interieurdecoraties. Vanaf 1997 zijn we carnavals- en feestartikelen gaan verkopen. Onze collectie groeit nog steeds en we zoeken continu naar interessante producten.

Loeffen Tuin & Interieur Decoraties is een zelfstandig bedrijf met een kleine vaste groep personeelsleden. Er heerst in de winkel een gezellige en gemoedelijk sfeer en iedereen mag bij ons vrijblijvend kijken en/of informeren. Wij staan open voor positieve opmerkingen maar ook negatieve ervaringen en klachten behandelen wij serieus. Komt u ook een keer naar onze winkel? U bent van harte welkom!

Zonnebloem Alverna

Loeffen Tuin & Interieur Decoraties steunt Zonnebloem Alverna. Geert-Jan Loeffen is bestuurslid van de afdeling in Alverna. Met Loeffen Tuin & Interieur Decoraties proberen we ook de pot van dit goede doel op verschillende manier te spekken.

Naast de inbreng voor de curiosamarkt, die één keer per jaar wordt gehouden in de Oase te Alverna, zochten we iets wat zeker de oudere doelgroep aanspreekt. Tijdens onze vakantie konden we aan heerlijk en niet al te duur fruit komen. We hebben onze vrije tijd besteed aan het maken van jam en vruchtenlikeur. De heerlijke jam kunt u natuurlijk bij ons kopen zodat ook u een bedrage geeft aan het goede doel.

Geert-jan & Wendy Loeffen & team.

Loeffen Tuin & Interieur Decoraties

Heumenseweg 28
6603 CZ Wijchen
024 - 642 23 83
info@loeffenbloemdeco.nl