LOEFFEN TUIN & INTERIEUR DECORATIES
Bloemen & Planten
Interieur & decoraties
Oud-Hollandse
snoepwinkel
Carnavals- &
feestartikelen

Over ons

Loeffen Tuin & Interieur Decoraties is gestart in 1994 en gevestigd in een voormalige carrosseriebedrijf aan de Heumenseweg 28 te Wijchen (Alverna). Onze winkel heeft een oppervlakte van 1200m² (inclusief opslaggedeelte).

Wendy en Geert-Jan Loeffen

We zijn begonnen met sierhekwerken, metaalbewerking en iets later met de verkoop van betonen (tuin)beelden en ornamenten. Nadat Geert-jan Loeffen het vakdiploma bloembinder heeft behaald zijn we ook verse bloemen en planten gaan verkopen. Tegelijkertijd zijn we onze collectie gaan uitbreiden met tuin- en interieurdecoraties. Vanaf 1997 zijn we carnavals- en feestartikelen gaan verkopen. Onze collectie groeit nog steeds en we zoeken continu naar interessante producten.

Loeffen Tuin & Interieur Decoraties is een zelfstandig bedrijf met een kleine vaste groep personeelsleden. Er heerst in de winkel een gezellige en gemoedelijk sfeer en iedereen mag bij ons vrijblijvend kijken en/of informeren. Wij staan open voor positieve opmerkingen maar ook negatieve ervaringen en klachten behandelen wij serieus. Komt u ook een keer naar onze winkel? U bent van harte welkom!

Geert-jan & Wendy Loeffen & team.

Loeffen Tuin & Interieur Decoraties

Heumenseweg 28
6603 CZ Wijchen
024 - 642 23 83
info@loeffenbloemdeco.nl