LOEFFEN TUIN & INTERIEUR DECORATIES
Bloemen & Planten
Interieur & decoraties
Oud-Hollandse
snoepwinkel
Carnavals- &
feestartikelen

Bloemen & planten

In onze winkel treft u een ruim en vers assortiment bloemen en planten. Denk hierbij aan: verse snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten, perkgoed, meerjarige planten en heesters. We kopen de bloemen en planten op de veiling, bij diverse groothandels en bij eigen kwekers zodat we zelf de beste producten kunnen selecteren. We hebben iedere week andere aanbiedingen! Kom eens langs om ons assortiment met uw eigen ogen te bekijken.

Bestellen en bezorgen

Bestel uw bloemen, boeketten en bloemstukken in de winkel of telefonisch (024 - 642 23 83) of per mail (tenminste 24 uur van te voren). Uw bloemen worden in een straal (Wijchen) van 10 tot 15 km door ons gemaakt en bezorgd. Via onze partnerorganisatie is het tevens mogelijk om bloemwerk te laten maken en bezorgen in geheel Nederland en zelfs in het buitenland. Informeer naar de mogelijkheden.

Rouwwerk

Rouwwerk wordt in de winkel of bij u thuis persoonlijk besproken. De bloemstukken gelieve 1 dag vóór het afscheidnemen bestellen i.v.m. het bedrukken van de linten. 

Bloemschikken

Wij maken uw boeket of bloemstuk helemaal op maat! Kies uit verschillende stijlen zoals: ronde boeketten, eenzijdige boeketten, moderne/strakke boeketten, veelkleurige boeketten, romantische boeketten etc. Geef uw voorkeur op en wij maken het voor u! 

Workshop bloemschikken

Heeft u altijd al willen leren bloemschikken? Op aanvraag (minimaal 6 personen) verzorgen wij een workshop bloemschikken. De inhoud van de workshop zal in overleg met u worden samengesteld.

Is uw kind binnenkort jarig en wilt een keer iets anders? Voor kinderen vanaf 7 jaar organiseren wij leuke kinderfeestjes/workshops bloemschikken! De groep kan om praktische redenen niet groter zijn dan 8 kinderen en de moeder van de jarige job blijft aanwezig. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Loeffen Tuin & Interieur Decoraties

Heumenseweg 28
6603 CZ Wijchen
024 - 642 23 83
info@loeffenbloemdeco.nl