LOEFFEN TUIN & INTERIEUR DECORATIES
Bloemen & Planten
Interieur & decoraties
Oud-Hollandse
snoepwinkel
Carnavals- &
feestartikelen

Bloemen & planten

In onze winkel treft u een ruim assortiment verse bloemen en planten. Denk hierbij aan: snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten, perkgoed, meerjarige planten en heesters. We kopen de bloemen en planten op de veiling, bij diverse groothandels en bij eigen kwekers zodat we zelf de beste producten kunnen selecteren. Maar liefst twee tot drie keer per week wordt ons assortiment aangevuld met verse bloemen.

Aanbiedingen

We hebben iedere week andere aanbiedingen! Kom gerust langs om ons ruime assortiment bloemen en planten met uw eigen ogen te bekijken.

Bloemen Loeffen Alverna

Bestellen en bezorgen

Bestel uw bloemen, boeketten en bloemstukken in de winkel of telefonisch (024 - 642 23 83) of per mail (tenminste 24 uur van te voren). Uw bloemen worden in een straal (Wijchen) van 10 tot 15 km door ons gemaakt en bezorgd. Op zondag bezorgen we niet en het bezorgtarief is afhankelijk van de afstand.

Via onze partnerorganisatie is het tevens mogelijk om bloemwerk te laten maken en bezorgen in geheel Nederland en zelfs in het buitenland. Informeer naar de mogelijkheden.

Bloemsoorten

Loeffen Tuin & Interieur Decoraties heeft onder andere de volgende bloemen in haar assortiment: rozen, alstroemeria groot, kleinbloemige gerbera`s, violieren, leeuwenbekken, lelie’s, sollidago, chrysanten, anthuriums, zonnebloemen, anjers, tulpen, zuiderwind, knipoogjes, grassoorten, bessentakken, orchideeën en sybidium’s. Ons aanbod is uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid. Natuurlijk hebben we ook seizoensgebonden bloemen zoals hyacinten en dahlia`s.

Rouwwerk

Rouwwerk wordt in de winkel of bij u thuis persoonlijk besproken. De bloemstukken gelieve één dag vóór het afscheidnemen bestellen in verband met het bedrukken van de linten. 

Bloemschikken

Wij maken uw boeket of bloemstuk helemaal op maat. Kies uit verschillende stijlen zoals: ronde boeketten, eenzijdige boeketten, moderne/strakke boeketten, veelkleurige boeketten en romantische boeketten. Geef uw voorkeur op en wij maken het voor u! 

Bloemen Loeffen Alverna

Workshop bloemschikken

Heeft u altijd al willen leren bloemschikken? Op aanvraag (minimaal 6 personen) verzorgen wij een workshop bloemschikken. De inhoud van de workshop wordt in overleg met u samengesteld.

Kinderfeestjes

Is uw kind binnenkort jarig en wilt een keer iets anders? Voor kinderen vanaf 7 jaar organiseren wij leuke kinderfeestjes/workshops bloemschikken. De groep kan om praktische redenen niet groter zijn dan 8 kinderen en de moeder van de jarige job blijft aanwezig. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Allerzielen

Allerzielen is een traditie van oudsher en daarbij gebruikt men met name witte bloemen. Meestal wordt er gekozen voor (bol-)chrysanten maar ook mandjes met groene en witte plantjes. Loeffen Tuin & Interieur Decoraties maakt ook kleine grafstukjes en rouwboeketjes van echte groenproducten gecombineerd met kunst witte bloemen en instekers.


Bekijk ook:


Loeffen Tuin & Interieur Decoraties

Heumenseweg 28
6603 CZ Wijchen
024 - 642 23 83
info@loeffenbloemdeco.nl